IMG-2741
DSC_0001
IMG-2433
DSC_0019
IMG-3172
previous arrow
next arrow

Zodra er een nieuwe clinic komt laten we het direct weten!

Wat maakt onze clinic zo leuk en leerzaam:

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op zowel het hoogste niveau van Nederland als in het amateurvoetbal, niet alleen als trainers maar ook als voetballers. Hierdoor weten wij dat we iedereen beter kunnen maken ongeacht het niveau waar ze op spelen en dit doen we met ontzettend veel plezier.

Plezier en zelfvertrouwen mogen dan hoog in het vaandel staan, maar er wordt ook keihard getraind!
De clinic heet ”Trainen als een prof” dus we gaan de kids ook als echte profvoetballers behandelen. Zo zullen we bij de jongste kids vooral de focus leggen op punten als: (wedstrijd)techniek, snelheid, overzicht, etc. 

Bij de oudere kinderen wordt er ook al een stukje tactischer getraind. Denk aan punten als: hoe kan ik het beste vrijlopen, elkaar aan coachen, wanneer kan ik de bal naar voren spelen en wanneer moet ik rust bewaren, etc.

We hebben ontzettend veel zin om met de kids aan de slag te gaan, maar de ervaring heeft ons geleerd dat we in het verleden wel eens kinderen hebben moeten teleurstellen. Mocht het zijn dat er te weinig kinderen van jouw leeftijd/niveau zich hebben aangemeld dan kan je helaas niet meedoen. We willen niet dat kinderen continu op hun teentjes moeten lopen want het moet wel leuk en leerzaam blijven. Gelukkig hebben we dit nog niet vaak hoeven te doen, maar mocht dit het geval zijn dan geven we dit zo snel mogelijk en eerlijk aan!

Sluit Menu