Onze trainers

Hieronder staan al onze (top)trainers!
Een van de grootste krachten van de Voetbalschool is ons team!
Het is één grote vriendengroep en dat zie je ook terug als we samen training geven op het veld.
Fanatiek, doelgericht, streng wanneer het moet en altijd enthousiast!

Ties van den Eijnde

Trainer sinds 2013

Ties is één van onze meest ervaren trainers. Hij was meerdere jaren jeugdtrainer bij Zwaluw VFC, 2 jaar lang training gegeven in Amerika en hij heeft meer dan 5 jaar lang bij PSV gevoetbald!

Zijn ervaring in de jeugd bij PSV brengt Ties naar de Voetbalschool waar hij zich heeft ontwikkeld tot een fantastische trainer!

Ties voetbalt zelf bij Union.

Mateo Malbasic

Trainer sinds 2015

Mateo heeft ondanks zijn jonge leeftijd al meerdere jaren ervaring als trainer! Met als hoogtepunt het seizoen 2018/2019 met Zwaluw VFC JO11-1 waar zijn team 2x kampioen werd en het NK won!

Mateo is ontzettend fanatiek en is een geboren leider. Dit is goed terug te zien als hij training geeft, want hij maakt iedereen om zich heen beter!

Zelf voetbalt hij momenteel in het eerste van Zwaluw VFC.

Luuk Gordon

Trainer sinds 2014

Luuk heeft ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan 4+ jaar ervaring als trainer!
Hij trainde de JO11-1, JO13-1 en gaat nu de JO15-1 trainen bij Zwaluw VFC!

Luuk is een talentvolle trainer en kinderen lopen vaak met hem weg! Hij maakt spelers beter en zorgt dat ze altijd vrolijk van het veld aflopen!

Zelf voetbalt hij momenteel in de selectie van Zwaluw VFC.

Willem Bluyssen

Trainer sinds 2017

Willem is onze jongste trainer, maar hij is enorm talentvol! Hij gaat voor zijn tweede jaar training geven bij Zwaluw VFC en mag meteen de JO11-1 trainen!

Zijn grootste kwaliteit als trainer is zijn voetbalinzicht. Hij kan ondanks zijn leeftijd situaties perfect inschatten en dit goed overbrengen naar de spelers!

Zelf voetbalt hij in het eerste van Zwaluw VFC 

Ricardo van Balen

Trainer sinds 2016

Ricardo heeft al meer dan 3+ jaar ervaring als jeugdtrainer bij Zwaluw VFC. Hij was afgelopen seizoen trainer van Zwaluw VFC JO11-1 en ze wonnen alles wat ze konden winnen!

Ricardo’s fanatisme en enthousiasme werken aanstekelijk richting de kinderen! Dit gemixt met zijn talenten als trainer maken van hem een toptrainer!
Helaas voetbalt hij niet meer i.v.m. blessures

Jelle Faber

Trainer sinds 2017

Jelle is één van onze jongste trainers maar ondanks dat is hij een geweldige trainer! Hij heeft 2+ jaar ervaring als jeugdtrainer en kan als geen ander met kinderen omgaan!

Fanatiek, sociaal en hij spreekt de taal van de kinderen! Een natuurlijk geboren leider op het veld wat je terugziet als hij training geeft!

Helaas voetbalt hij niet meer i.v.m. zijn werk

Tommy Kreté

Trainer sinds 2016

Tommy heeft misschien het minste ervaring als trainer maar dat maakt niks uit, want training geven kan hij als één van de beste! Zijn meeste ervaring als trainer is dan ook bij de Voetbalschool en daar doet ie het fantastisch!

Tommy’s voetbalinzicht maakt van hem zo’n goede trainer. Hij schat situaties goed in, maakt spelers beter en kan dit goed verwoorden!

Zelf voetbalt hij in het eerste elftal van Zwaluw VFC. 

Steffan Moes

Trainer sinds 2016

Steffan zit al lang bij de Voetbalschool en is één van onze meest fanatieke trainers! Met 3 jaar ervaring als trainer bij de Voetbalschool heeft Steffan veel kwaliteiten. 

Zijn winnaarsmentaliteit gemixt met zijn enthousiasme is enorm aanstekelijk voor de kinderen! 
Je ziet aan alles dat kinderen dol op hem zijn want hij juicht het hardst van iedereen als zijn team heeft gescoord!

Zelf voetbalt bij in het eerste elftal van Zwaluw VFC.

 

Jelle Geers

Trainer sinds 2012

Jelle is onze meest ervaren trainer en is ook onze fysio tijdens de trainingen.
Hij heeft 5+ jaar training gegeven bij Zwaluw VFC en daar zelf altijd in de jeugd gevoetbald. 

Hij is afgestudeerd als fysiotherapeut in Nijmegen en kan iedere speler met pijntjes verzorgen!

Maar hij is niet alleen een goede fysio, maar ook een fantastische trainer! Sociaal en altijd vrolijk wat aanstekelijk werkt richting de kinderen!

Zelf voetballen heeft Jelle helaas geen tijd meer voor.

Thorben Franken

Trainer sinds 2020

Thorben is een van de nieuwste trainers bij de Voetbalschool!

Hij is nog jong van stuk, maar enorm fanatiek en vindt het super leuk om met kinderen om te gaan. Ondanks zijn jonge leeftijd geeft hij ook al training bij Zwaluw VFC en staat hij bekend als een groot talent.

Thorben voetbalt zelf in de JO17-1 van Zwaluw VFC, een creatieve middenvelder die zijn eigen talent graag overbrengt naar de kids van de Voetbalschool.

Een leuk feitje: Thorben heeft meer dan 5 jaar training gekregen van Yannick bij Zwaluw VFC en traint nog steeds bij de Voetbalacademie.

 

Joah den Ouden

Trainer sinds 2020

Ook Joah is een van de nieuwste trainers bij de Voetbalschool!

Hij is natuurlijk nog jong, maar het enthousiasme straalt er iedere training vanaf. Dit gemixt met een geweldig voetbal-inzicht en een natuurlijk gave om met kinderen om te gaan maakt van Joah een geweldige trainer.

Joah voetbalt in de JO17-1 van Willem ll en staat daar bekend als een groot talent. Dit talent laat hij iedere week zien als trainer bij de Voetbalschool!

Een leuk feitje: Joah heeft heel als voetballer alleen maar training gekregen van Yannick voordat hij naar Willem ll ging en traint nog steeds bij de Voetbalacademie.

Jos van Herpen

Trainer sinds 2000

Jos heeft de meeste ervaring als trainer en is ex-profvoetballer. Hij heeft gespeeld bij clubs zoals: FC Den Bosch, Feyenoord en Stade Brestois (FR). Samen met Yannick zijn wij de Voetbalacademie opgestart omdat training geven onze grote passie is! 
Jos heeft ervaring als jeugdtrainer bij Zwaluw VFC en FC Den Bosch.

– Yannick

Yannick van Herpen

Trainer sinds 2012

Yannick heeft op Jos na de meeste ervaring als trainer en speelt al sinds zijn 17e in het eerste elftal van Zwaluw VFC.
Daarnaast is hij ook al 6 jaar jeugdtrainer bij Zwaluw VFC en mede oprichter van de Voetbalacademie. Yannick is het verbindingsstuk tussen de trainers en spelers, maakt iedereen beter ongeacht zijn/haar niveau!


– Jos

Contact

Voetbalacademie van Herpen

Zwaluw VFC, de Kikvorsch 5

Telefoon: 06-31746184
Telefoon: 06-20139437

Voetbalschool@hotmail.com

Volg ons op social media

Trainingen gebasseerd op
Techniek 100%
Tactiek 100%
Coördinatie 100%
Plezier 100%
Zelfvertrouwen 100%
Sluit Menu